Forældre

Det er megaskønt at være forældre ...

Man kan føle sig så fyldt af glæde og kærlighed.

…., men nogle gange er det megahårdt. Og det gælder uanset om du/I er forældre til en nyfødt eller en teenager.

Som foældre kan der opstå aller typer af konflikter og følelser og eksisterende følelser kan blive meget forstærkede, fordi der er så meget på spil – og nogle gange er man bare så træt.

Har du/I brug for hjælp til at opleve

  • større styrke og ro
  • mindre temperament og frustration

så du/I kan få større overskud til at være den forældre, som du/I ønsker at være for dine/jeres børn?

Når vores børn ikke har det godt

Det værste vi kan opleve som forældre, det er når vores børn er syge eller ikke trives.

Når vores børn ikke har det godt, kan det være et symptom på, hvordan vi som forældre har det, hvordan vi agerer og hvilken energi vi udsender.

Børn er generelt meget følsomme over for vores følelsesmæssige tilstande og det kan have indflydelse på deres trivsel og udvikling, hvis vi som forældre over længere tid har det svært. 

I disse tilfælde giver det sjældent mening at nøjes med at sende børnene i terapi, fordi de blot er bærere af vores tilstand og energien derhjemme.

Læs evt. mere under Derfor er din trivsel vigtig

Forsamtale

Formålet med den uforpligtende samtale er at tilbyde dig/jer en samtale om jeres situation og, hvordan jeg kan hjælpe. Og måske endnu vigtigere – give jer mulighed for at mærke om I har tillid til at jeg kan guide jer trygt igennem jeres proces.

Book samtalen i systemet eller ring til mig på 42 333 759.

Forløb

Der er mulighed for enten at købe enkelt- og/eller dobbeltsessioner eller et samlet forløb. Et forløb består af 20 timers terapi. Terapien tager udgangspunkt i jeres behov og kan deles mellem forældrene og sammensættes som individuel terapi og samtaler, hvor I begge deltager.  Terapien vil oftest tilrettelægges som 2-timers sessioner 

Forløbet kan strækkes over  3 måneder.