Udtalelser

Det er individuelt, hvad folk kommer til mig med og deres udbytte af behandlingen er ligeså forskellig. Nedenfor kan du læse nogle af de tilbagemeldinger jeg har fået fra mine klienter.

Jeg blev ramt af stress og startede derfor i et terapiforløb hos Jette Boye.

I forløbet fik jeg også hjælp til at slippe en stor sorg og skyldfølelse, som jeg havde båret rundt på i næsten 10 år.

Jeg havde fornemmelsen af, at jeg gik rundt med en stor sten i maven.

Jette hjalp mig med at slippe sorgen på en meget rolig, blid og tryg måde og pludselig kunne jeg se, at jeg ikke

havde nogen som helst skyld i dét dér skete. Den tyngende fornemmelse af stenen i maven forsvandt som dug for solen.

Jeg følte mig meget lettet og glad.

Jette Boye er helt igennem et fantastisk menneske, meget dygtig og empatisk og jeg kan varmt anbefale Jette.

 

– Marianne

Hej Jette

”Det er helt vildt sådan en forskel, du har gjort for mig. Og det er ikke kun mig, som kan mærke det. Andre har også kunne mærke jeg kommer med meget mere ro…

… Jeg kan godt mærke at vi ikke er i mål. Men alene det at du har givet mig troen på det er muligt, gør at jeg kan slappe mere af”

 

-Kit

Jeg har været i behandling hos Jette flere gange og er utrolig glad for hende som behandler. Hun har en nærværende, varm og rolig personlighed, som har fået mig til at slappe af og få mig til at fokusere på de emner vi har arbejdet med.

Jeg har en svært angst for at blive forladt og blive afvist og efter kun et par gange har jeg oplevet en forstærket indre ro ved mig selv og jeg har en oplevelse af at uroen og angsten er reduceret væsentligt. Jeg har formået at stå ved mig selv og mine egne grænser uden at føle angsten for at relationen skulle gå i stykker og dermed blive forladt. Det er et meget stort skridt for mig i en alder af 39 og efter utallige timer med andre behandlingsformer.

Jette har arbejdet med mig i form af både samtale, øjenbevægelsesterapi, tankefeltterapi og hypnose og tilsammen har det rykket et eller andet væsentligt i mig som jeg ikke før har oplevet ved andre mere konventionelle terapiformer.

Med de varmeste anbefalinger,

 

– Kristine

Jeg har været hos Jette flere gange og er hver gang gået derfra med en god følelse i kroppen. Jette er yderst kompetent og har hjulpet mig med at give slip på flere ting og har dermed gennemgå en healingsproces. For at nævne et eksempel, har jeg tidligere haft problemer med at nedbryde særligt gluten i min mave og efter at have været ved Jette er netop det blevet bedre.


Jeg benytter mig stadig af Jettes terapi fra tid til anden.

Jeg kan uden tvivl anbefale Jette! 

– Pernille 

Jeg har været i konsultation hos Jette i et meget kort forløb. Det korte forløb betyder ikke, at Jette ikke er dygtig – for det er hun. I løbet af kort tid formåede Jette at give mig nogle redskaber som jeg bruger, når jeg møder bump i hverdagen – som de fleste mennesker kommer ud for.
Jette fremtræder som en engageret og MEGET lyttende person. Hun optræder professionelt og træder ikke over de ”usynlige grænser” længere end man selv ønsker. Jeg var noget presset, da jeg kom til Jette, men gik derfra med en god fornemmelse i maven. Derfor: mine allerbedste anbefaling til Jette Boye.

– Anne 

Jeg hedder Tina er 59 år og har arbejdet 30 år som pædagog, altid været glad for mit arbejde. Først da livet gav mig en knytnæve, stod jeg stille, og det er jeg taknemlig for i dag.

 

Jeg blev meget syg og min krop tog over, jeg udviklede signalangst og havde kvalme og hjertebanken. Lå i sengen i flere måneder. Om aftenen, i min seng, når søvnen ikke ville indfinde sig, mærkede jeg tydeligt min egen utilstrækkelighed.

Jeg trodsede angsten, selv om den lammede mig fuldstændig. Jeg havde skam og pressede mig selv og mit liv langt over smertegrænsen alt for længe. Min krop var uigenkendelig, og min hjerne var som grød.


Jeg begyndte at gå i terapi hos et hjerteklogt menneske, Jette Boye, hun mødte mig der, hvor jeg var, og gav mig en ro i kroppen med en terapi som jeg kunne bruge til noget. Jeg kunne mærke gennem samtalerne at troen på mig selv udvikledes i dialogen. Jeg begyndte at finde en ro – virkelig dyb ro – helt ind i maven, hjertet og sjælen, gennem samtalerne med Jette.


Jeg begyndte at forstå, at hvis jeg ikke kunne finde ud af at sige nej, så var mine ja’er ikke noget værd. I sygdomsperioden og samtalerne med Jette, lærte jeg noget jeg havde glemt: Bare at være mennesker. Jeg har fået en grundlæggende følelse af at være et helt menneske.

– Tina 

Jette, som har JEG VIL LEVE, er det skønneste varmeste dejligste menneske man kan tænke sig.


Så snart du træder ind i hendes hus og i hendes klinik føler du dig tryg og bliver helt afslappet. Med Jettes rolige måde at være om dig på, har man slet ikke lyst til at skulle derfra igen.


Jeg vil på DET VARMESTE anbefale Jette

– Ann 

Jeg har haft nogle gode samtaler ved Jette og de har hjulpet mig godt videre i mit liv

– Jane 

Jeg har været i flere terapiforløb ved Jette Boye og har udviklet mig meget. Jeg har haft problemer med følelsen af forladthed og ensomhed. Med min voksne hjerne kunne jeg kompensere for det, men oplevede, at når jeg som voksen kom i situationer hvor jeg blev forladt, blev jeg trist, ked af det og følte mig meget alene.

Jeg lærte ved Jette Boye, at det er “triggere, der udløser disse følelser. Jeg hørte, at det kunne man gøre noget ved og jeg kom i øjnbevægelsesterapi ved Jette Boye. Jeg må nok sige, at skepsissen var stor i forhold til øjenbevægelsesterapien. Jeg havde svært ved at tro, at Jette Boye kunne ændre noget ved at bevæge hånden foran mine øjne og derved få mine øjne til at bevæge sig, at det kunne få ensomhedsfølelsen mm væk. Men jeg måtte sande, allerede efter første behandling, at det havde en virkning. Jeg følte noget “slap” og gav plads til en bedre energi.  Inden jeg kom, vidste jeg ikke, hvor følelsen stammede fra, men ved at scanne min livslinje, fandt jeg ud af, hvornår følelsen ikke var i mit liv og det viste sig, at før jeg var fire år havde jeg ikke følelsen og da jeg mistede min mor, da jeg var fire et halvt år var sammenhængen indlysende. Jeg havde fået et chok på det tidspunkt. Og det blev forløst.

Jeg var hos Jette Boye nogle få gange og følelsen af forladthed og ensomhed er ikke længere noget jeg tænker over. Det er dejligt at komme i en terapi, der ikke kræver mange gange, men har en stor virkning.

Som afslutning på en af mine sessioner løftede vi energien sammen. Det er den fedeste følelse og jeg gik derfra med en lethed, glæde og en boostet energi. Jeg kan varmt anbefale Jette Boye, som er et empatisk, varmt, hjerteligt menneske. Hun får en til at føle sig rolig og værdifuld og man er slet ikke i tvivl om, at hun er en rigtig dygtig terapeut og at hendes faglighed og de værktøjer hun benytter sig af er velintegrerede og derved bliver der jongleret med forskellige tilgange til ens udfordringer på en let og tryg måde.

– Sonja 

Genfind styrken & LEV