Ufrivillig barnløs

Når det er svært at blive gravid eller fastholde graviditeten

Har I brug for at komme  igennem processen med mere tro, håb og kærlighed?

Er det svært at være i og oplever I, at det overskygger alt andet?

Så book en uforpligtende samtale, køb et et par sessioner eller et forløb. Se mere nedenfor.

Uanset om I arbejder på at blive gravid på egen hånd eller er i fertilitetsbehandling kan det være en udfordrende og følelsesmæssig belastende proces for jer begge –  og for parforholdet.


Årsagerne til ufrivillig barnløshed kan være mange. Ofte er det  fysiologiske forhold der spiller ind.  Men usund livsstil, traumer og svære følelser som fx. stress, angst, depression eller problemer i parforholdet kan også have indflydelse på fertiliteten.

Var nogle af disse ingredienser til stede allerede før beslutningen om graviditet kan de  blive  forværret af selve  fertilitetsprocessen og måske få følgeskab af  fx. skyld, bebrejdelser, frustationer og skuffelser.
 

Alle disse følelser er desværre ikke blot usunde for jer og måske svækkende for muligheden for at opnå og gennemføre en graviditet, de kan potentielt skabe et ugunstigt miljø for et foster, der skal udvikle sig i livmoderen.


Som psykoterapeut kan jeg  hjælpe jer med at bearbejde dårlige vaner, traumer og følelser der er svære at håndtere.

Vil I høre om det jeg kan, kan hjælpe jer videre i en mere positiv retning, så book en forsamtale eller en session.

Forsamtale

Formålet med den uforpligtende samtale er at tilbyde dig/jer en samtale om jeres situation og, hvordan jeg kan hjælpe. Og måske endnu vigtigere – give jer mulighed for at mærke om I har tillid til at jeg kan guide jer trygt igennem jeres proces.

Book samtalen i systemet eller ring til mig på 42 333 759.

Forløb

Der er mulighed for enten at købe enkelt- og/eller dobbeltsessioner eller et samlet forløb. Et forløb består af 20 timers terapi. Terapien tager udgangspunkt i jeres behov og kan deles mellem forældrene og sammensættes som individuel terapi og samtaler, hvor I begge deltager.  Terapien vil oftest tilrettelægges som 2-timers sessioner 

Forløbet kan strækkes over  3 måneder.