Babytrivsel

Fra forældretrivsel til baby- og børnetrivsel

Er du gravid eller ønsker du at blive det, eller har du/I allerede børn så er DIN/JERES trivsel alfa omega for hvordan jeres barn har det.

 

Prægningen af jeres barn starter allerede før undfangelsen og fortsætter resten af livet.

I Babytrivselsterapien arbejder jeg sammen med  jer der

og som føler jer ude af balance. Måske på grund af parforholdsproblemer, stress, bekymringer, temperament eller andet.

Babytrivsel henvender sig ikke kun til kommende og nybagte forældre men henvender sig i lige så høj grad til til forældre med store børn og unge mennesker.

Formålet med konceptet Babytrivsel er helt enkelt at slå to fluer med et smæk, nemlig at skabe mere trivsel for jer som (måske kommende) forældre samtidig med at vi skaber en god start på livet for jeres barn.

Når I, som forældre, føler jer i ro, glade og trygge giver I dette videre til jeres barn – både før, under og efter fødslen. Dermed bidrager I til at give jeres barn en god start på livet. 

Babytrivsel går derfor ud på at hjælpe jer med at skabe denne tilstand , hvis I ikke allerede har den.

Udgangspunktet i terapien er, at når vi ikke har en grundfølelse af ro, glæde og tryghed inden i, men måske i stedet oplever  stress, bekymringer eller andre svære følelser, skyldes det oftest at vi har nogle oplevelser i vores bagage, som påvirker vores trivsel.

Sammen med jer arbejder jeg med at opløse disse følelser, så I kan blive den forældre, som I har drømt om at være.

 

Uanset om vi er udfordret af infertilitet, om vi venter barn eller allerede har børn, så kan vi godt blive overmandet af svære følelser som fx. håbløshed, utilstrækkelighed, frygt og stress og det er hverken sundt for os selv eller for vores børn. 

Har du brug for min hjælp til

  • at håndtere svære følelser 
  • at få en god og tæt forbindelse til barnet i din mave
  • at bearbejde tidligere traumer, herunder fødselstraumer
  • at få tillid til at det bliver en god fødsel
  • at få værktøjer til naturlig smertelindring
  • at lære at slappe af
  • at få mere overskud
  • at føle dig parat

 

så book en uforpligtende samtale i dag, så vi i ro og mag, kan tale ind i dine temaer og få en snak om hvordan du kan komme videre.

 

Klik på knappen nedenfor for at booke direkte i systemet, eller ring til mig på 42 333 759

Samtaler og evt. teriapi foregår  hos mig på Ajstrup Strandvej 188, Malling

Forsamtale

Formålet med den uforpligtende samtale er at tilbyde dig/jer en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe i jeres situation. Og måske endnu vigtigere – give jer mulighed for at mærke om I har tillid til at jeg kan guide jer trygt igennem jeres proces.

Hvis I er par, anbefaler jeg at I begge deltager i denne samtale. book samtalen i systemet eller ring til mig på 42 333 759.

Til og med august tilbydes en gratis forsamtale.

Forløb

Et forløb består af 20 timers terapi. Terapien tager udgangspunkt i jeres behov og kan deles mellem forældrene og sammensættes som individuel terapi og parterpi.  Terapien vil oftest tilrettelægges som 2-timers sessioner og tager for parterapi udgangspunkt i samtale,  mens den individuelle terapi indholder samtale, opløsning af svære følelser og energiløft. 

Forløbet kan strækkes over maksimalt 3 måneder. Til og med august giver jeg 15% rabat på fertilitets-, graviditets- og forældreterapi, der er påbegyndt senest 31. august.

I er naturligvis velkommen til at købe sessioner for at afprøve om terapiformen er noget for jer, inden der investeres i et forløb. Disse sessioner vil kunne modregnes i forløbsprisen.